woensdag, september 13, 2006

Het Sportkot


In Leuven hebben ze zo hun eigen manier om ons te laten voelen dat ze met 'echte' sportievelingen bezig zijn. Als je op de slechts 400m korte piste een goeie 105 toertjes doet, heb je immers een marathon gelopen. Sinds een jaar worden we geconfronteerd met drie lopers die standbeeldgewijs aangeven dat het niet gemakkelijk zal zijn, ... maar euh .... we zijn wel met zes, he! Voortekens, signs on the wall, hidden hints, noem maar op. Ik voel met niet op mijn gemak. Nee. Ik voel me echt niet op mijn gemak. Een tiental blessures tergen me sinds de prille lente, en het is nu bijna herfst! Aflevering 1, 2, 3 en 4 zijn gevuld met mijn blessureleed. En al die tijd mocht alles, behalve bloggen... Voilà, zie! Hier is 't! Lap! Ik zit nog in aflevering 4, maak jullie geen zorgen. Onkruid vergaat niet. Die standbeelden zijn er ook nog steeds.

Kuch. Zwoeg. Oef. Net terug van training.

Kreun.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

we duimen met je mee, Gitaaar!

(een Limburgse die ooit met jou gewerkt heeft, niet gelopen, haha,maar je ooit wel voor 500 mensen heeft zien optreden in Diepenbeek, 1994)

Anoniem zei

Knarsende karren rijden(lopen in uw geval)het langst!Wij geloven in een happy end van de naderende solo (marathon of gitaar)Nog even en dan...eeuwige roem!En daar zullen meer dan vier afleveringen voor nodig zijn.

Geert Gitaar zei

inderdaad, Rabbit, exact 6 afleveringen ;-)

dejerre zei

die eerste dame is volgens mij bezig een venijnige sliding in te zetten ... ontbreekt er nog een vierde dame in balbezit links op de foto ??

Anoniem zei

Nee, Jerre, het is een wedstrijd "teken de bal op de foto en win een voetreis naar Scherpenheuvel". Volgens mij zit de bal buiten beeld, net zoals de goal én de keeper.

Anoniem zei

marathonfotograaf? welke verassing heb je voor ons nog in petto?

Anoniem zei

die dame zonder borsten, is dat Geert na de make-over?

Anoniem zei

kan niet !
hij heeft nu nog steeds een a-cup !

P_eter zei

Hi Geert,

ik ben vanaf eind september in Australie, is iemand van plan dat ergens digitaal op te nemen op een DVD'ke? Ik zou dan heel graag een kopieke krijgen?

Fijn dat je weer daar bent Geert.

Bert zei

p_eter, ik kan en wil je dat bezorgen,
bezorg me je gegevens op bewa@telenet.be

P_eter zei

@Bewa de email is onderweg, hartelijk bedankt dat je dat wil doen.