donderdag, september 28, 2006

Druk Druk Druk


Het is gedaan met de zomer en ik zal dat geweten hebben. De drukte op het werk zorgt er bijvoorbeeld voor dat ik des avonds niet voor zonsondergang thuis geraak. Trainen op de Finse piste zit er dus niet in, tenzij ik geluk heb en de verlichting ervoor zorgt dat ik mijn benen niet dreig te breken. Voor die verlichting in het olympisch stadion van F.C. Galmaarden ben ik afhankelijk van de voetbalploeg of joggingclub die aan het trainen zijn. Die doen dat ook niet graag in het donker, en zetten het licht aan. Zij kunnen dat. Omdat ze weten hoe het moet. Ik weet dat niet.

Vandaag heb ik dan maar voor de eerste keer in 3 maanden een pure harde-ondergrond-training gedaan. 45 minuten beton. Indien ik dat had gevraagd aan Paul, zou hij het mij afgeraden hebben. Te laat. Iets in mij zegt dat het tijd is om te proberen. New York wordt immers bijna 5 uur beton, geen zachte schors. Het is uitermate meegevallen. Ik heb geen pijn tijdens, of na de feiten gevoeld. Nu effe wachten wat de ochtend brengt.

Eerst nog antwoorden op 53 mails. Tegen middernacht moet die klus geklaard zijn. Ik heb gisteren trouwens by the way toevallig ontdekt dat meerdere mensen in mijn lot delen: tijdens een meeting met Ward, iemand die al 8 jaar een vaste waarde in mijn klantenkring is, zei hij na exact 1 uur: "tiens, al 25 nieuwe mails...", toen hij zijn BB uit zijn binnenzak haalde. BB staat niet voor Brigitte Bardot.

3 opmerkingen:

dejerre zei

Een "Zwarte Beese" om met EddyK te spreken

Bert zei

Zwarte Doos? Tja, we worden afhankelijk van de electronica niet?
Voor het sporten moet je je hart en spieren zelf trainen, dat registreren we dan weer via electronica...

Is 's morgens vroeg lopen geen optie? 'pluk de werkdag'.
Zelf sta ik tegenwoordig met plezier 2 uren vroeger op.
Deze week 1x gaan lopen bij donker en dat is idd. niet alles.


Veel trainingsgenot Geert, tof dat je denkt aan je fans en tussen alle drukte in blijft bloggen!

Anoniem zei

Is de finse piste van de Gavers niet verlicht? En het pad rond de vijver?
Dat is nochtans ook een populaire plaats voor vele lopers.