woensdag, juni 07, 2006

Geneva here we come !


Ben weg naar Genève! Den Yvan gaat daar in het huwelijksbootje stappen, en ik ben zijn getuige. We gaan een waanzinnige party houden in het kasteel van Divonne, en ik vrees voor het ergste, want Jaak en Filoe komen ook...

Als ik dus niet meer blog vanaf nu, is dat niet omdat ik voor de zoveelste keer gestopt ben, maar omdat ik ergens in de Zwitserland in den bak zit. Jaak is dat gewoon, in den bak zitten. Yvan dacht eerst hem niet uit te nodigen, maar wie gaat dan alle vrouwen lastig vallen op dat feest? Yvan heeft zich op tijd bedacht!

Ik neem alvast mijn Nike loopschoenen mee, want Paul heeft lucht gekregen van die party in Genève, en mij opgedragen om vrijdag te gaan lopen in de straten van die stad. Zondag moet ik zelfs een uur lopen. Om de kater te verdrijven. Paul heeft dat ook goed gezien, in feite! Straffe gast, diene Paul. Hij leest nu weer mijn blog, you see... Hij was daar een tijdje mee gestopt, omdat hij dacht dat ik gestopt was. Ik begrijp nog steeds niet waarom ik voor de derde keer herbegonnen ben. Verslaving. Iemand hetzelfde gevoel ? Bloggen én lurken is enorm verslavend. Da's goed, dan kan ik op die party in Genève rondlopen met een blog of twee in plaats van met een spiegeltje coke, woehahahahaaaaaaaaahiiiiiiiiiii....

7 opmerkingen:

the italian girl zei

Jungfrau-marathon:

Internationale marathon tegen de unieke achtergrond van de Eiger, Mönch en Jungfrau, waarbij niet alleen de 42.195 kilometer moet worden overwonnen maar ook nog 1.823 hoogtemeter.

Dit traject werd door het Amerikaanse marathon-vakblad verkozen tot 's werelds mooiste traject en biedt ook de toeschouwers een unieke belevenis. Elk jaar gaan 3.500 lopers uit circa 35 landen de uitdaging aan. Een bijna even groot aantal kan wegens het beperkte aantal startplaatsen níet deelnemen. De marathon vindt elk jaar plaats in de maand september.

Een uitdaging voor september 2007 ;-)
Ciao

filoe zei

hé de geert,

zet alvast maar een glas bier koud, we komederaan

greetz filoe en co

ps. ist de bedoeling dat wij zondag mee gaan lopen??

ps. ken je de uitdrukking, zo dronken als een Zwitser

ps. die Swissen zitten wel op het WK, tzal der wel ambiance zijn (anders maken wij die wel), ze zitten in dezelfde groep als France, Togo en Zuid-Korea

ps. tot zaterdag

Rafke Magic zei

'k wil anders wel mee in den Yvan zijn plaats... Zwitserse vrouwen lastigvallen is mijn specialiteit :-D

koen fillet zei

Ik wou dat ik mocht lopen. Een uur... heerlijk.

filoe zei

oei, da klinkt nie goe

zal eens op je blog (K F) gaan piepen cfr. "mocht"

hopelijk heb je niet 1 of andere vervelende blessure, indien wel dan wens ik je tallerbeste toe

filoe

Geert Gitaar zei

Groet uit Swissland, schatten, ... burps...

Ben hier nu bij den Y. thuis, die een BBQ organiseert, met al de getuigen. Mooi volk uit Chicago, Philadelphia, Liefferinge in Belgium, and ... Galmaarden in the Pajottenland.

@KoenF: we gaan samen de straten van Manhattan onveilig maken, maak je geen zorgen. Ik heb gedroomd dat het in orde gaat komen met jouw knie. Rare droom, er kwam ook een trein in voor. Ik vertel het je wel eens.

@Filoe: je bier staat koud. Als je er niet binnen de drie minuten bent, drink ik het zelf uit.

@Rafke: "den Y. is niet vervangbaar!", fluistert L. me in mijn oren. Als je je Aussie dream meebrengt, ben je welkom om zondag mee te gaan lopen aan Lac Léman.

@I-girl: ik heb mijn jeugd aan de Jungfrau doorgebracht. Mijn pa was gek van het stadje Interlaken, en ik heb dat geweten. Een marathon daar lijkt me absoluut gekkenwerk...

filoe zei

voilà, net thuisgekomen, stond drie uur geleden nog met mijn schoonvader op de top van een niet meer werkende windmolen (voor de kenners, zonder binnenwerk en zonder gevlucht, ex graan en oliemolen), we genoten van het uitzicht

ga nu alles klaarleggen om straks in te pakken, mijn vrouwtje staat erop om dat soort dingen zelf te doen, zal wel aan mijn manier van inpakken liggen waarschijnlijk (die vrouwen toch)

dan hopelijk nog een Achelse Kluis uitschenken en uitdrinken terwijl ik naar de samenvattingen van het Weekaa kijk, dan trachten de slaap te vatten, om dan rond 5 uur op te staan om het vrouwtje en Jakie te ontvoeren richting Geneva

hopelijk houdt Geert zijn belofte en staat mijn biertje koud

het relaas van den trouw zullen jullie ongetwijfeld 1 van de volgende dagen lezen,

ps. alles wat ie (geert dus) (na dat huwelijksfeest) schrijft over mij is enorm overdreven en waarschijnlijk bij het haar getrokken, tenzij het positief is natuurlijk, dan klopt het als een bus


ciao ploppertjes, kga enen drinken,Weekaaën, douchen om dan een rit van 8 uurtjes aan te vatten

Swis, hier wie kom