zaterdag, april 29, 2006

Deel 3 - 24u van Zolder

De fotograaf-ex-loper hoopt straks op de Ekiden Marathon in Brussel even snel door de bochten te scheuren als Vanina in Zolder, some time ago.

5 opmerkingen:

Geert Gitaar zei

het was ook een stuk in de nacht, ja....

Double-U zei

Heb je ook (scherpe) foto's kunnen maken van auto's in volle actie ? Afgelopen zomer heb ik de kans gehad om een trainingssessie bij te wonen op het Daytona race circuit. Het is me toen opgevallen hoe ontzettend moeilijk het is om scherpe foto's te maken van bolides die voorbij scheuren tegen topsnelheden. Ik vermoed dat je daarvoor eigenlijk al gespecialiseerd materiaal moet hebben, neen ?

the italian girl zei

@ double-u;
ik heb advies aan mijn "partner in crime" gevraagd, hij maakte reeds mooie foto's op het circuit van Francorchamps. Het uitleggen van de techniek/truc laat ik aan hem over.
Ciao

Double-U zei

@ the italian girl :

Thanks ! Mooie foto's en duidelijke uitleg.
Een ander onderwerp dat me wel interesseert is het corrigeren van rode ogen. Ondanks het feit dat er een "red eye" correctie zit op m'n toestel is het nog vaak van dat... Softwarematig krijg ik ze meestal wel weg maar het is toch wel een tijdrovende klus als je 1000 foto's hebt gemaakt op vakantie. Is er hier foto-technisch iets aan te verhelpen ?

Geert Gitaar zei

ik maak nu effe een andere post met een aantal pix van de 24u van Zolder.