zaterdag, april 29, 2006

Deel 2 - Copenhagen

De loper heeft niks meer te vertellen. De fotograaf slaat toe.

6 opmerkingen:

the italian girl zei

je luistert vaak naar muziek tijdens het sporten , hoe/waar bevestig jij je ipod om er geen hinder van te ondervinden?
ciao

Geert Gitaar zei

Je weet dus precies heel goed dat het een iPod is, en niet een ander merk of soort ;-)

Ik heb voor mijn iPod een elastische armband die met velcro kan aangespannen worden. Dat is speciaal voor iPord gemaakt, en te koop in de betere Apple-stores. In Aalst, om maar iets te zeggen, is dat FEM. Ze verdienen een beetje reclame omdat ze mijn iMac hebben gerepareerd onder garantie terwijl ie toch al buiten garantie was... De suckers van Apple wilden me daar centen voor vragen, FEM heeft dat niet gedaan.

Geert Gitaar zei

Ipord bestaat niet, he... 't is iPod ;-)

the italian girl zei

aantal bedenkingen;
- ondervind je er geen hinder van, bvb.afzakken van die armband, wiebelen tijdens het lopen?
- is een zichtbare plaats voor dergelijk gadget wel veilig?

Geert Gitaar zei

Geen last van afzakken, want hij zit net boven de elleboog, en je arm is steeds geplooid tijdens het open. Misschien loop jij met gestrekte armen? The Ministry of Silly Walks achterna ?

Op de Finse piste van Galmaarden ben ik nog geen gevaarlijke Polen tegengekomen, dus momenteel heb ik geen onveilig gevoel met mijn iPod.... ;-)

Er loopt soms wel iemand rond die luistert naar de naam Zotte Polle. Doet het onderhoud van de piste. Maar dat is met dubbele 'L' en zonder 'N'... woeha ! C. heeft hem gefilmd. Ze gaan er een aparte Over Leven aan moeten wijden, vrees ik.

Geert Gitaar zei

Volgens mij wéét zotte Polle niet eens wat een iPod is...

Laatste keer da'k ging lopen zong hij een lied over RSC Anderlecht. Ik kon het horen gedurende een ganse ronde op de Finse Piste. Hij is zélf een iPod.